על היקב |
היין נעשה ללא תוספת שמרים מלאכותיים וכל סוג חומר משמר וללא שום תוספות – רק הענבים כפי שבוצרים בכרם!
עבודה ידנית כבימי אבותינו, נשענים על ה' א-לוקינו ללא כל תהליך המקובל ביקב מודרני. משאירים את הענבים שדרכו עליהם, למשך ארבעים יום, עד ביצוע השפיה הראשונה.
• דריכה ברגליים.
• סדרת חרס - תסיסה ושפיה בחביות חרס, ואריזה בכדי חרס של 1.5 ליטר.
• סדרת עץ אלון - תסיסה ושפיה בחביות פלסטיק ויישון במשך שנה בחביות עץ אלון צרפתי עד לביקבוק.
• סדרת חצי יבשים ופורט - תסיסה ושפיה בחביות פלסטיק עם תוספת קלה של סוכר בשלב התסיסה, יישון בחבית עץ אלון למשך שנה וביקבוק. |